Olcsó költöztetés – Biztos, hogy a legjobb megoldás?

nemzetközi költöztetés
Hogyan érdemes előkészíteni a költöztetendő dolgokat költözés előtt?
2021-11-11
ps
Mitől lesz profi egy költöztető cég?
2022-07-27
költöztetés Budapest

költöztetés Budapest

Olcsó költöztetés – Biztos, hogy a legjobb megoldás?

Abban az esetben, amikor is egy megbízható és költséghatékony megoldást keresünk a költözés gyors és problémamentes lebonyolításához, akkor számtalan olyan céget fogunk találni, akik a legolcsóbb költöztetés címszóval hirdetik majd magukat és keltik fel sok ember érdeklődését. Viszont tekintsük is át együtt, hogy milyen előnyökkel és hátrányokkal járhat a legolcsóbb költöztetés szolgáltatás választása?

Sok alkalommal eshetünk bele abba a hibába, hogy egy alapos utána nézés elmaradásával választunk költöztető céget a hirdetések mentén. Ebben az esetben csak az olcsó árak lesznek a fontos szempontok és csupán felületesen egyeztetünk majd a céggel. A költözést követően pedig előfordulhat , hogy meglepődünk, amikor a számlát a kezünkbe nyomják majd, már ha egyáltalán kapunk számlát.. Ekkor következik ugyanis a meglepetés, egészen pontosan a kialkudott fuvardíj feletti rejtett költségek ilyenkor látnak napvilágot. Ekkor derülhet ki, hogy a fuvarozó plusz költséget számol fel rengeteg különböző dologért.

Természetesen ilyenkor az ügyfél a hibás, hiszen nem jelezte előre az igényeit. Majd amikor ott állunk több, jól megtermett, ideges, feszült és követelőző férfival szemben, akkor nem is csodálkozunk, ha inkább beletörődünk ebbe, hogy mégsem ez volt a legolcsóbb költöztetésünk.

Azonban akadnak esetek, amikor egy szakmailag felkészületlen és alulfinanszírozott költöztető vállalkozásnak is lehet szerencséjük. Azonban amikor túl esünk egy ilyen költöztetésen észlelhetjük, hogy mennyi minden nem zajlott zökkenőmentesen és minden erőnkkel arra koncentráltunk, hogy ne következzen be semmilyen baj. Akadnak olyan helyzetek, amikor szerencsésen megússzuk a legolcsóbb költöztetést.

A legolcsóbb költöztetés tényleges veszélyei

Rengeteg magánember rendelkezik jogosítvánnyal és úgy gondolják, hogy ezzel akár már vállalkozást is alapíthatnak és fuvarozást, költöztetést vállalhatnak. A legtöbb esetben ilyenkor, hogy megfelelő szaktudás és tőke hiányában vállalkoznak. Ilyen esetekben fordulhat elő, hogy vesznek egy olyan régi teherautót, amely még éppen átmegy a műszaki vizsgán és jóval a piaci ár alatt, a legolcsóbb költöztetés címszóval magukra akasztva keresik majd ügyfeleiket.

Azonban ezek a gépjárművek sűrűn meghibásodnak, és roppant nagy kellemetlenséget okozhatnak majd számunkra. Ha nem képesek csereautót biztosítani a költöztetés folyamata vagy elhúzódik vagy végbe sem megy. Természetesen ezek a „fuvarozók” nem állnak készen arra, hogy helyt álljanak a nekünk ezzel eredményezett kárért, ezért nem fognak semmilyen kártérítést sem megtéríteni .

A rakodó alkalmazottak a legtöbb alkalommal csupán alkalmi munkavállalók, akiket csak akkor értesítenek, amikor jön egy megbízás. Nem lehet tudni róluk hogy fizikailag és szakmailag felkészültek-e eléggé a munkához, és mennyire tudnak megfelelően dolgozni egy csapatban.

Ezek a rakodó munkások sokkal sűrűbben okoznak sérülést a személyes tárgyainkon is, amelyeket nem is észlelünk majd azonnal, csupán akkor, amikor már kidobozoltunk, kicsomagoltuk őket.

Bízza inkább egy profi cégre a költöztetés folyamatát!

Csapata felkészült szakemberekből áll. Tisztában vagyunk azzal, hogy nem cégünk a legolcsóbb költöztető cég a piacon, azonban azt is tudjuk, hogy számunkra ez egy hivatás. Azért tevékenykedünk, hogy szó szerint és átvitt értelemben is levegyük az ügyfeleink válláról a költöztetés minden stresszes terhét. Megfelelően és rendszeresen karbantartott, megbízhatóan működő gépjárműparkkal, profi, megbízható, szakképzett rakodókkal és sofőrökkel azért tevékenykedünk, hogy személyes tárgyai biztonságosan megérkezzenek új otthonába.

Comments are closed.