Iroda költöztetés

AZ ÉLETBEN EGY DOLGOT MEGTANULHATTUNK. BÁRMILYEN UTAT LE LEHET ZÁRNI.

AZ ÉLETBEN EGY DOLGOT MEGTANULHATTUNK.
BÁRMILYEN UTAT LE LEHET ZÁRNI.

Egy iroda költöztetése mindig előzetes egyeztetést, körültekintő szervezést igényel, hiszen az irodai folyamatos munkát biztosítva kell a közületi költöztetést levezényelni.

 

Büszkén mondhatjuk, hogy a közületi költöztetésben is meggyőző tapasztalatokkal rendelkezünk, hiszen olyan cégek irodai költöztetését vittük véghez, mint az Index.hu és a Portfolio.hu szerkesztősége, vagy a Lego Hungária, mely hivatalos szállítójának választotta csapatunkat.

 

Tehát biztosan állíthatom, hogy minden felmerülő problémát rugalmasan és kreatívan megoldunk, alkalmazkodva a megrendelői igényekhez.

 

Ingyenes helyszíni felmérésünk során számtalan hasznos tanácsot adunk a gyors és hatékony becsomagoláshoz, szervezéshez és kicsomagoláshoz.

Ám ha szeretne ezektől a feladatoktól megszabadulni, profi csapatunk teljes ki- és becsomagolással költözteti át irodáját egy szép, új környezetbe!

 

NON-STOP HÍVHATÓ

+36 70 701 1000

Iroda költöztetés

Az iroda költöztetés folyamata cégünk egyik specialitása. Bármilyen formájú cégek, egyesületek, alapítványok, nonprofit szervezetek költöztetési folyamatában az egyik leggazdaságosabb választási lehetőség vagyunk. Ha egy cég költözik, az iroda költöztetés folyamatának gyorsan és szervezetten szükséges lezajlania, hiszen a költözés hossza munkaidő-kieséssel jár. Cégünk vállalkozási szemlélettel és rugalmasan viszonyul ehhez az összetett feladathoz. A legfontosabb az, hogy az új helyen minél gyorsabban munkába lehessen állni, ne húzódjon el az iroda költöztetés folyamata.

Velünk gyorsan vissza tud majd állni a hétköznapokba iroda költöztetés után!

Az iroda költöztetés folyamata azért is egy kényesebb művelet, mivel a mindennapi munkavégzés összes tartozékát szükséges bedobozolni, szállítani majd kicsomagolni úgy, hogy a munka a lehető legrövidebb időn belül zavartalanul folytatódhasson. Dobozt, csomagolóanyagot is tudunk biztosítani, hogy mindent a lehető legkönnyebben szállítható formába hozzunk és semmi ne sérüljön meg!

Ezeket a szempontokat szem előtt tartva tűztük ki célul azt, hogy a piacon a legmegbízhatóbb és legpontosabb iroda költöztetés szolgáltatást biztosítsuk olyan színvonalon, hogy bárhol megálljuk a helyünket!

Iroda költöztetés Budapest

Az előzetes helyszíni bejárás, felmérés során megismerjük a megrendelői igényeket, feltérképezzük a szállítandó tárgyakat, értékeket, és fel tudunk készülni megfelelően a csomagolás elvégzésére is. Szükséges látnunk azt is, hogy hova kell majd menni, ezért erre nem szabad sajnálnia az időt. A felmérés ingyenes, ezáltal ha költözető céget választ a minőség legyen az első, ne kapásból óradíj alapján hozza meg a döntését. Az Ön cége ideje biztos, hogy drágább, mint a mi cégünké, ezért ha Önnél keletkezik majd kieső idő, az mindig nagyobb kár, mint rászánni az időt egy megfelelő költöztető cég keresésére. Nem csak sofőr és rakodó, kell, hanem olyan tapasztalt szakember, aki előre látja és kivédi a lehetséges gondokat és problémákat.

Iroda költöztetés előtt tisztázni szükséges a megközelíthetőséget és parkolási lehetőségeket. Emeletről, netán emeletre szállítás során figyelembe vesszük, hogy rendelkezésre áll-e lift, valamint megfelelő szélességű lépcső. Ezeknek az információknak az alapján az iroda költöztetés folyamatai alatt nem érhet bennünket majd meglepetés, és a várható iroda költöztetés árat is megmondjuk.

Kedvező iroda költöztetés árak!

A személyes felmérés ingyenes, egyeztessen időpontot velünk, beszéljük meg a főbb tudnivalókat, hogy pontos iroda költöztetés árak ajánlatot mondhassunk Önnek!