Áruszállítás/Csomagszállítás

Kisebb, nagyobb, alaktalan, speciális, raklapos vagy értékes? Nálunk megtalálja a megoldást!

 

Gyakorlottan biztosítjuk Európa egész területén a kézi rakodást igénylő szállítást és az egyszeri – illetve rendszeres raklapos szállítást.

 

Áruszállításkor gyakran felmerülő probléma, hogy az áruszállítást végző teherautó méretei nem megfelelőek, ami magasabb költségeket ró a megrendelőre.

 

Csapatunk azonban többféle méretű és felszereltségű teherautókkal dolgozik, hogy költséghatékonyan és biztonságosan juttassuk célba export – import küldeményeit.

 

Így Ön nyugodtan foglalkozhat egyéb, fontosabb teendőivel! Áruszállítás, csomagolás profin és szakszerűen !

 

NON-STOP HÍVHATÓ

+36 70 701 1000

 

Áruszállítás, Csomagszállítás

Precíz minőséggel, profi csapattal!

Egy költöztetés folyamatán belül is elengedhetetlen a csomagszállítás és áruszállítás. Csapatunk pedig megóvja Önnek a szállítandó árukat és csomagokat. Ha netán antik bútorokról, vagy egyéb értékes áruról lenne szó, akkor is bizalommal számíthat ránk, mi vigyázunk értékeire!

Az áruszállítás és csomagszállítás folyamán hatalmas figyelmet fordítunk a többi lakberendezésére is, a parkettában nem teszünk semmilyen kárt, a falakat sem nem ütjük össze. Ha nincsen lift, de helyette van rengeteg emelet, az sem okoz nekünk gondot és nem is számolunk fel külön díjat. Az áraink minden esetben egyedien szabottak az áruszállítás és csomagszállítás kapcsán, figyelembe véve az áru milyenségét, súlyát és mennyiségét.

Nemzetközi áruszállítás és nemzetközi csomagszállítás

Az egész ország területén és nemzetközi szinten is vállaljuk az áruszállítás és csomagszállítás folyamatait! Kérjük telefonon jelezze, hogy milyen jellegű áru vagy csomag lesz szállításra szükséges!

Áruszállítás Budapest, csomagszállítás Budapest

Az ipari vagy kereskedelmi egységekben, vagy netán költözni vágyó családok esetében is gyakran előfordul, hogy bizonyos termékeket vagy bútorokat el kell szállítani az egyik telephelyről a másikra, vagy a régi házból az új otthonukba. Ilyen esetekben biztosítani kell az összes feltételt ahhoz, hogy az áru biztonságosan elérjen a célállomásra a megadott határidőn belül. A gondtalan és a nem professzionális hozzáállás a termékek és áruk sérülését eredményezheti, és késést, bevételkiesést is okozhat. A kínált szolgáltatásaink között a szakszerű áruszállítás és csomagszállítás is szerepel, amelynek folyamán egy profi csapat biztosítja Önt arról, hogy a küldemények sérülésmentesen, időben érnek majd el a helyszínre.

A kapcsolatfelvételt követően rövid időn belül biztosítunk Önnek egy árajánlatot, amelynek elfogadását követően pedig már azonnal munkába is tudnak állni a munkatársaink. Amennyiben a mi csapatunkat választja az áruszállítás vagy csomagszállítás kivitelezésére, akkor számíthat a gyors és eredményes folyamatra, amellyel garantáltan elégedett lesz. A kért helyszínre minden esetben megfelelő méretű rakodóteret biztosító szállítójárművekkel érkezünk, amelyek megfelelő műszaki állapotban vannak. Igény esetén nem csupán sofőr áll rendelkezésre, hanem rakodómunkások is, akik segítenek a gondos bepakolás valamint kipakolás során. Az áruszállítás és csomagszállítás folyamán minden a megbeszéltek alapján megy végbe, nem szükséges aggódnia amiatt, hogy időközben valamilyen oknál fogva a munka leáll majd, vagy olyan gondok merülnek fel, amelyek megoldása rengeteg plusz időt vesz majd igénybe. A profi áruszállítás és csomagszállítás szolgáltatásunk igénybevételéhez keressen fel minket a megadott elérhetőségeink bármelyikén, hogy egyeztetni tudjuk a részleteket!

Kedvező áruszállítás árak és csomagszállítás árak!