Lakossági költöztetés

Ha Ön most ezeket a sorokat olvassa, akkor az élete minden bizonnyal egy új szakaszba lépett és szakszerű, hathatós segítség után kutat.

 

Sokat látott csapatunk segít Önnek egy nyugodt és jól szervezett, lendületes költözés kivitelezésében, akár Budapesten belül szeretne költözni, akár Budapestről a vidéki nyugalomba, akár vidékről egy másik kellemes vidéki otthonba.

 

Ha úgy akarja, mindent elintézünk Ön és családja helyett, mert akár teljes be – és kicsomagolással átszállítjuk értékeit és bútorait, sőt igényeinek megfelelően felszereljük a csillárt, bekötjük a mosógépet és a mosogatógépet, elvégzünk minden szükséges szerelő munkát.

 

Ha a háziasszony nem szeretné másra bízni a csomagolást, inkább maga kíván mindent kézben tartani, de problémás a megfelelő, strapabíró dobozok beszerzése, mi megoldjuk a kérdést és ingyenesen biztosítunk költöztető dobozokat.

 

Kényelmes, megbízható és gyors lakossági költöztetés az ország bármely pontjára, mindez bútorvédelemmel, garanciával és biztosítással és kedvező költöztetés árakon!

 

 

NON-STOP HÍVHATÓ 

 

+36 70 701 1000