Raktározás

Még Ő is minket választott!

Még Ő is minket választott!

Amikor költözésre adja valaki a fejét, sokszor eszébe sem jut, hogy a dobozokat, melyekbe most belepakolt kipakolás után hova is fogja tenni. Raktározás felsőfokon konténerben!

 

Olyan is előfordul, hogy az új lakó csak a beköltözés pillanatában döbben rá, hogy bizony az új otthonban még el kell végezni egy-két feladatot, nem ártana egy friss festés vagy egy parkettacsiszolás.

 

De mi legyen a bútorokkal és értékekkel addig? Hol helyezzék el azokat?

Ám az Elefántteher költöztetés ügyfelei feje fölött gyorsan szétoszlanak a viharfelhők, hiszen cégünk raktározási lehetőséget is kínál ügyfelei számára, sőt, igény szerint akár konténerekben is elhelyezzük értékeit.

 

Nálunk nem csak az elhelyezés biztosított, de az áru állagának megőrzése és biztonsága is, hiszen 24 órás élőerős őrizet vigyázza a raktár területét.

Kombinálja Ön is a minőségi és gyors költözést megbízható, átmeneti raktározással s az eredmény egy kedvező ár lesz!

 

NON-STOP HÍVHATÓ

+36 70 701 1000

Raktározás

 Akár lakossági vagy céges, iroda költöztetések folyamán is bármikor adódhat olyan helyzet, hogy ingóságait átmenetileg nem tudja a költözés végleges helyszínén elhelyezni vagy tárolni. Ilyen esetekben lehet szükséges az átmeneti raktározás szolgáltatásunk. Cégünk ebben is tud Önnek segíteni és ideiglenesen elraktározzuk a tárgyait, értékeit, ameddig csak szükséges!

Raktározás Budapest

Előzetes egyeztetést követően tárgyait, bútorait, fűtött, őrzött raktárunkban képesek vagyunk Önnek elhelyezni, kedvező raktározás árak mellett! Ennek köszönhetően pedig értékeit korlátlan ideig biztonságban tudhatja majd. Majd amint lehetővé válik a költözés folyamatának kivitelezése, munkatársaink az Ön segítségére lesznek értékei elszállításába is!  A raktározás folyamatával kapcsolatban felmerülő problémák megoldásában kérje munkatársunk segítségét!

Raktárunkban áru elhelyezésére is adódik lehetőség. Rendszeres és alkalmi tárolás szempontjából is egyaránt. Tömbös és tárhelyes raktárhelyet is képesek vagyunk Önöknek biztosítani. Fűtött és hűtött raktárral is rendelkezünk. További információkért kérem, keresse munkatársunkat, akik a hét bármelyik napján állnak az Ön rendelkezésére!

Költséghatékony raktározás árak!