Nemzetközi költöztetés de, milyen árakon?

külföldi költöztetés
A nemzetközi költöztetés kulisszatitkai
2020-07-31
külföldi költöztetés
Külföldi költöztetés: Kezdjen pozitívan új életet egy tapasztalt költöztető céggel!
2020-09-23
nemzetközi költöztetés

nemzetközi költöztetés

Mennyibe kerül egy nemzetközi költöztetés?

Ez a legtöbbunket a leginkább foglalkoztató kérdés, ami nemcsak a külföldi költöztetés, de bármilyen bútorszállítás, közületi vagy lakossági költöztetés témában felmerül. Természetesen nagyon fontos tényező a külföldi költöztetés ára, azonban nem biztos hogy csak ezt az egy tényezőt érdemes figyelembe vennünk!

Gondoljunk végig nyugodtan, milyen szörnyűséges lenne, ha a boldogsággal kikövezett új életünket a nemzetközi költöztető cég hajkurászásával kellene kezdeni, vagy ha azzal szembesülnénk, hogy a bútorunk, személyes tárgyaink egy része tönkre ment.

Tegyük le inkább a voksunkat a megbízhatóságra és a minőségre, így elkerülhetjük a gondterhelt perceket és akellemetlen meglepetéseket! Akár külföldről, akár külföldre kell eljuttatni a bútorokat, a nemzetközi költöztetés árak általában de nem minden esetben a megtett kilométerek alapján számlálódnak.

Ez egy jó hírlehet annak aki a határ mellett lakik és csak egy szomszédos országba akar átköltözni. Akkor már kevésbé lesz jó hír, ha a nemzetközi szállítás országokon ível át. Az okos cégvezető vagy vállalkozó azonban odafigyel a vevőire és az extrém hosszú fuvarok esetén kész a kedvezményekről is tárgyalni.

Nemzetközi költöztetés, külföldi költöztetés pakolással vagy anélkül?

Ha biztosra akarunk menni, akkor jobb A-tól Z-ig mindent a profikra bízni. A tapasztalt és rutinosan mozgó kezeknek köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy a holminknak sem a ki- és bepakoláskor, sem pedig a szállításkor nem esik baja.

Az Elefántteher alkalmazottai pedig értik a dolgukat, így mindegy, hogy az úti cél Anglia vagy éppen Svédország a nemzetközi költöztetés, külföldi költöztetés során biztos kezekben érezheti magát!

Comments are closed.