Mitől lesz profi egy költöztető cég?

költöztetés Budapest
Olcsó költöztetés – Biztos, hogy a legjobb megoldás?
2022-02-10
nemzetközi költöztetés
Iroda költöztetés folyamata egy profi céggel!
2022-08-09
ps

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe, ha profi költöztető céget keresünk?

Számtalan alkalommal hallottuk már, hogy a költöztetés egy könnyű feladat ugyanis csupán pakolni szükséges. Sok ember gondolja azt, hogy csupán ebből tevődik össze egy költöztetés és akik valójában a területen belül tevékenykednek évek óta, azok tisztában vannak azzal, hogy nem egy egyszerű folyamatról van szó. A felmérés is elsőre egyszerűnek gondolható, azonban amíg mondjuk maga nem képes megállapítani, hogy a bútorokhoz, tárgyakhoz milyen védőfóliára lesz majd szükség, egy profi költöztető cég ezen folyamatokat egyből tudni fogja és persze megfelelő tanácsokkal is el tudja Önt látni.

Rengeteg emeletről lecipelt kanapénak szükséges már a hátunk mögött lennie, annak érdekében, hogy egy lépcsőházban is képesek legyünk levinni a bútorokat. Cégünknél egy jól összeszokott csapat dolgozik akik jól értik a dolgukat. Szakembereink minden helyzetben törekednek arra, hogy biztonságban eljuttassák az összes értéket a megadott címre. Cégünk csapatát az alapján állítottuk össze az elejétől fogva, hogy egy megbízható jól működő vállalat tudjon megalakulni.

Milyen szempontokat tartunk fontosnak egy költöztetés során?

Ezekkel párhuzamosan ha valaki ezt a szakmát szeretné űzni, annak végig szükséges járnia az összes lépcsőfokot. Cégünk azonban cserébe bejelentett és stabil munkalehetőséget biztosít költöztetőink részére és érzékelni is fogja a különbséget, legfőképpen ha rendelkezik már összehasonlítási alappal.

Sikereinknek ez az egyik legmérvadóbb alapköve. A legjobb pedig együtt dolgozni egy ilyen csapattal a cégünkön belül. Megrendelőink részére teljes körű biztonságot vagyunk képesek biztosítani. Az összes nemzetközi költöztetés folyamat során cégünknek az a legfontosabb, hogy biztonságban elérjenek az ügyfeleink félve őrzött tárgyai, értékei egyik helyszínről a másikra, továbbá, hogy meg is legyen elégedve teljes mértékben a szolgáltatásainkkal. Tehát ennyi szükséges egy jól működő költöztető cég üzemeltetéséhez. Csapatunk nem csupán egymással kommunikál hanem megrendelőinkkel is. Élvezzük a munkánkat és cégünk minden szakembere arra törekszik, hogy ügyfeleink is egy pozitív élménnyel gazdagodjanak költözésük folyamán.

Milyen tanácsokkal szolgálunk költözés előtt?

Tapasztalataink alapján az a leglényegesebb, hogy egy profi céget keressen fel az értékei elszállítása érdekében. A másik lényeges szempont, hogy létre tudjon jönni a bizalom, a szimpátia is kialakuljon. Próbáljon felkészülni a költözésre minden szükséges szempont alapján. Ha egy megbízható és tapasztalt csapat áll Ön mögött akkor nem szükséges tartani az esetlegesen felmerülő problémáktól.

Habár fontos megemlíteni, hogy még a legjobban megszervezett cégek esetében is bekövetkezhetnek néha kellemetlenségek, de lényeges, hogy ez minél hamarabb orvosolva legyen. Csapatunk mindent meg tesz azért, hogy ügyfeleinkkel gördülékenyen menjen végbe a csomagolástól kezdve a szállításon át a célig az egész folyamat. Ehhez az ügyfélre is szükségünk lesz, az előbb is említett bizalom végett. Bíznia szükséges a csapatunk szakértelmében is és abban, hogy teljes mértékben az Ön igényeit szeretnénk kielégíteni, ez pedig együtt jár azzal, hogy a tanácsainkat is meg fogja fogadni.

Biztonságos költöztetés – Értékei biztonsága számunkra a legfontosabb!

Tisztában vagyunk azzal, hogy sok esetben hatalmas értékkel bíró tárgyakat mozgatunk megrendelőink részére. Emiatt is igyekszünk szolgáltatásainkat folyamatosan fejlődés alatt tartani. Mivel a fontossági sorrendek eltérőek lehetnek, akadnak akiknek a határidő, a rugalmasság, az ár a döntő szempont. Mindegy Önnek melyik, nálunk meg fog találni mindent. Amennyit Ön tehet annak érdekében, hogy kollégáink munkáját könnyebbé tegye és gyorsítsa az a minél pontosabb leírás biztosítása a költöztetésről.

Az időpontokat előnyösebb minél előbb lefoglalni már pár héttel előzetesen annak érdekében, hogy megfelelően felkészülhessünk erre a folyamatra. Ha az ügyfél magának csomagol azt is időben szükséges elkezdeni, azonban persze igénybe vehető munkatársaink segítsége a csomagolás esetében is. Ezzel pedig egy másik terhet tudunk levenni az Ön válláról. Ha kivitelezhető, akkor a parkolóhelyről gondoskodjon, ezáltal könnyítve a csapatunk munkáját.

Lehetőség adódik arra is, hogy Ön teljes körűen ránk bízza a szolgáltatást. Röviden megfogalmazva, Ön megrendeli a költöztetés szolgáltatásunkat, időpontot foglal, majd kollégánknak adja a lakáskulcsot. Csapatunk ezután elvégez Önnek mindent. A csomagolástól megkezdődve, a szállításon át kivitelezzük a lakásba történő biztonságos megérkezést is, pontos határidőre. Ha elnyertük tetszését, akkor keressen fel minket bizalommal és mi azonnali tájékoztatást adunk Önnek!

Comments are closed.